Trött & sur tjej .


Har seriöst inte pallat göra någonting idag! Är sur ( vet inte ens varför haha ) och är suuuper trött. Hatar sånna här dagar -.- god damnit..


Jag vill att det ska vara du och jag. Men om du inte förstår så går det inte.



Ny termin, nya tag

 Morgonpigg tjej ? Nä.

Bilderna Från Gårdagen

Orkar inte skriva så mycket .... Men a, var i Stan med Emli igår som hon skrev tidigare och träffade en kille som hon hade bytt nummer med för någon dag sen. Han hette Nemanja och va 18. Vi prata skit mycket om typ allt o sen visa vi varandra låtar och sånt. På slutet började jag tjaffsa med emelie för en sak men orkar inte forsätta vara sur för att hon är ju en av mina närmaste vänner. Emelie & Celina är seriöst världens bästa <3

Juste, det gick runt aliens på plattan igår :D Haha skit läskiga ju.



 



Skit fint ställe ! Solnegång o allt :)


Bilderna från Fredriks Place



 
 Haha puppy face :)


Hemma från en mysig kväll

Kom hem för en liten stund sen från Fredrik, hade jätte mysigt med alla !
När jag kom dit mötte fredrik mig vid busshållplatsen på roller blades ha :D Och när vi kom till honom satt alla och åt och va flummiga. Alla var blöta för att dom hade badat innna ganska mycket och hade tänkt att bada efter maten igen :P Efter vi ätit klart så tvingade fredrik mig att byta om för att bada men jag orkade verkligen inte bada för att jag var fortfarande på depp humör så satt och pratade med Anton som inte heller badade. Efter ett tag kom axl och som vanligt ska han hålla på vara jobbig med min Ipod -.-

När alla hade badat klart gick vi in och satte oss i soffan och diskuterade vilken film vi ville se. Till slut blev det green hornet eller vad den hette. SKIT dålig !!! Sämsta filmen jag sätt på länge. Det tog inte så lång tid innan många tröttnade och gick ut och gjorde saker medans axl, david, anton & jag stanna kvar och kolla på filmen. Efter att filmen äntligen var slut satt vi och prata lite och höll på. Tiden gick rätt snabbt faktiskt :o När vi skulle hem så fick jag skjuts utav Elins mamma. Och nu sitter jag och försöker få en viss person att ringa mig eftersom han sa att han skulle. Verkar inte bry sig.

Lägger in bilder från idag imorgon för att jag orkar inte hämta min Ipod nu :*

Godnatt muppar ;)


Pool partey today ?

För några dagar sedan skickade fredrik ( från konfan ) ett sms om att alla från konfan skulle träffas hos honom där man kan bada o chilla lite tillsammans. Men varken Celina, Hanna eller Dami kunde komma så jag var osäker ifall jag skulle gå, fast nu hade jag tänkt att gå ändå eftersom jag kan umgås med dom andra ju. Fast jag är fortfarande på depp humör.. Orkar inte gå någonstans egentligen men jag får tvinga mig själv för att när jag väl är där lär jag ha kul :) Hoppas jag.

Men jag måste dra nu för min buss går om tio min ! Chao ♥


Fredagss

La nu in bilderna på datorn från fredagen då jag var med Celina, David & Dami :) Lite seegt. Hade skit kul med dom iallafall !
När jag träffa Dami och David så pratade jag non stop som jag brukar göra ( pratar liite för mycket ha ) Hemma hos mig så gjorde vi inte så mycket först, Dami pratade med min mamma och jag o David va i mitt rum och jag prata fortfarande .. :D Efter tag så kom selle och då gick vi ner och spelade xbox ett tag. Awesome :D Älskar köra med vänner (y)

Vi drog till heron vid 19.06 ( tror jag ha ) och när vi satt på bussen insåg jag att vi åkt för tidigt och skulle få va i heron två timmar innan filmen började. haha, fail ! Framme vid heron så gick vi och käkade direkt o flummade som fan vid matbordet :) Btw, Celina trodde jag var en man -.- Hon såg en man med långt hår ( och tjock ?!) gå förbi när vi var på väg upp och hon ba, shit jassi ! trodde det var du ! TACK JAG SER UT SOM EN HÅRIG TJOCK MAN :D (Y) 
Efter att vi ätit och flummat gick vi ut och träffade Axl (som dissade mig ?!?!?) Såg lite konstigt ut kanske att jag krama honom utan att släppa honom ha.. men hade saknat honom ju :) Jaja, resten av tiden så satt vi utanför heron och pratade o sånt. David behövde åka hem precis innan filmen börja, stackare :P Sen a, vi andra såg filmen, åkte hem, selle sov hos mig.
 




Äh vafan lev livet

Vet ni ? Jag mår så mycket bättre nu. Varför ? Jo för att jag BRYR mig inte längre ;) Varför ska jag vara så jävla deppig för, det här är bara bra ! Dags för mig att leva igen :) När jag inte har honom i närheten så mår jag mycket bättre faktiskt. Mår bara dåligt när jag är med honom för det känns så falskt :P
Behandla mig fel en gång = hejdå :)


Allt är upp och ner


Pretend


It seems all of these words
Couldn't be further from the truth
How did I get here?
What did I do?

Your eyes, telling me lies
Making me find myself
While you have your agenda
A life to pursue

So please
Let me be free from you
And please, let me be free
I can face the truth

I'm blind to all of your colors
It used to be rainbow then
My eyes, where did they go to?
Why disappear?

It's hard to be all alone
I never got through your disguise
I guess I'll just go
And face all my fear

So please
Let me be free from you
And please, let me be free
I can face the truth


15/12-11

Allt känns så konstigt nu. Vet inte vad jag känner längre.. Jag trodde aldrig att han va sådär mot mig, hur kan han behandla mig så repektlöst ? Fyfan, aldrig mer. Gör så jävla ont. Det kommer ta en tid innan jag är i ett förhållande igen.

7/12-10 - 15/8-11

 

Låten..


Fyra månader kvar :)

I måndags var ju den 7:e och då var jag med världens bästa kille såklart, åtta månader nu :) Vi hade tänkt att dra till stan o går runt och sedan äta men det blev dåligt väder så vi bestämde oss för att dra till centrum istället och laga mat tillsammans hemma. Älskar att laga mat con mi amorsiito ♥ Maten vart awesome likaså kvällen!

Senare vid tolv på natten kom Daniel till miig. Han brukar smyga ut på kvällarna till mig och då brukar vi ligga uppe på mitt berg och kolla upp mot stjärnorna. Finns inget bättre än det ;) Vi brukar ligga och prata hur länge som helst. Daniel är en av de personerna som känner mig bäst, kan berätta allt till honom :) Plus att jag kan vara hur knäpp som helst med honom :D Jag är lite udda, tro mig höhöh.

Längtar tills vintern, udda ha ? Förra vintern var både den värsta och bästa. Det dåliga tänker jag inte ta upp för det är något som börjar försvinna, hoppas jag iallafall .. Det bra var att det var då jag lärde känna Daniel ! Han som senare skulle betyda så mycket för mig. Ångrar inte att jag skickade det där smset den 27 november ♥


Dead Block

Heeelloo, glad tjej var jag idag då jag fick träffa mina kära vänner Emelie & Rumeysa !<3 Saknat er otroligt mycket.!
Eftersom jag var en Happii Jasmine då satt jag och prata non stop ett tag, höhö sorry ♥ Men vi hade ruuligt idag. Gissa vad vi gjorde ? Jo vi satt och geeka Dead Block (xbox spel för dom som inte vet) Måste bara säga att vi är awesome ;) Emelie liten kort tjöckis, Rumeysa krullo girl & jag byggare bob (y) Vi klara minst ut 4-5 banor, vilket var faktiskt liite svåra. Speciellt för mig när båda dog och jag fick rädda dom fastän det var fullt med zombies :o Haha det var så mycket roligare att köra med dom än med brorsan och hans kompis :') Älskar er tjejer ♥

Imorgon hade vi tänkt att kanske gå på bio, fast alla fyra tillsammans dårå !
Celina kunde inte idag för att hon skulle på tjejmiddag. Men imorgon så :)

Aja hare gött ska sova !

  Ni alla betyder!

Fall At Your Feet



Kan Inte Motstå Dig

Idag oj, nej igår blir det nu ju, då var man med Daniel och det är verkligen roligt hur vi inte kan motstå varandra. Dagen bestod av en maassvis pussar, inget jag har emot dårå ! Svårt att sluta när han är så underbar.

Idag..igår då, vakna jag vid 12 ungerfär och då steg jag upp och började sortera mina kläder från resväskan eftersom jag inte hade gjort det. Sen efter städa jag hela mitt rum och precis när jag skulle ta en dusch kom Daniel. Han fick vänta ett tag på mig för jag tar alltid tid på mig i duschen. :) Stackarn, när jag kom in låg han i min säng uttråkad och såg smått sur ut. Det visade sig att han inte hörde att jag sa att jag skulle duscha så han låg och vänta på att jag skulle strax komma, men det tog nästan en timme..whoopsi. Men iallafall, vi låg och myste lite innan vi drog till honom .
På vägen till honom hämtade vi hans lillebror på dagis. Han börja springa iväg då han såg mig såklart haha! Shiiit, jasmine kommer spriing, måste han ha tänkt eller nått ;) Nej men hans lillebror är allt rolig. Hos Daniel åt vi först Pizza och sen resten av dagen låg vi bara och myste.

Btw, på Söndag har vi varit tillsammans i 8 månader :) Älskar dig din mupp ♥


Du gör mig Hel

 


Jag är kvar !

Heeejsan nu på sommarlovet har jag inte bloggat alls för att det är ju a, sommarlov :) Men jo, jag är kvar i bloggen och det är fortfarande min blogg också.

Jag har varit bortrest i U.S.A i två veckor och jag måste bara säga..världens BÄSTA resa !
Varit med om så mycket och umgåtts med den underbara familjen i Miami och den nya familjen i Utah !♥
Höhöh, jag har sett en krokodil utanför huset jag sov i som var 3 meter lång :D Jag var typ den enda som vart as glad när jag såg den simma in i viken, medans de som bodde där va chockade för att de hade aldrig någonsin sett en krokodil här, speciellt en som var 3 hela meter lång. Det var ju inte speciellt kul för dem eftersom krodilen simmade in vid båtarna och där man brukar bada ha. Aja, det här var i Miami iallafall :)

I Utah har jag åkt fyrhjuling för första gången !! Skiita kul :D Men a, det första jag gjorde var ju att kracha..typiskt mig ;) Men men, sedan så åkte jag i en bana med hopp och sådant. Gissa hur ren man var efter haha :o 
Sen har jag gått på Harry Potter Premiären klockan 3 på natten (y) Dock var filmen sådär.
Mandaline (kompis) frågade ifall jag ville hänga med henne och hennes vänner till Premiären så vi åkte först till hennes vän Anakah som är en utav hennes bästavänner. Vi skulle sova hos henne där dårå. När vi kom dit träffade jag också Trevor som var Anakahs kompis som skulle också hänga med på filmen. :)
Vi drog vid 2 till bion och kom hem vid 5 och vi var såklart helt slut då så jag och Mandaline gick direkt till Anakahs säng och somna direkt. Trevor och Anakah satt och spela xbox istället till klockan 7 och sen sov dom. Haha att dom orkade :)

Men ja som sagt, jag har gjort mycket under resan ;) Och det känns awesome att vara hemma i Sverige nu !

 Moster :) 


RSS 2.0