Bilder från dagen




Heliuum, wiiie.


Everything I do I do it for you



En konsert jag va med i för nån veckan sen :P Tjejen bredvid mig som heter Amanda börjar sjunga låten och vid 1.18 börjar mitt solo. Det är inte så bra ljud men vad ska man gööra.
Jag är värsta statyn på scenen, inte bra..

//Jasmine

Plugg Dag

Hatar sånna här dagar då man inte har något att göra än att plugga !
Har suttit framför datorn hela dan och skrivit klart en hemkunskap sak som skulle lämnats in för ett tag sedan. Sen nu pluggar jag spanska tills imorgon. Vi ska prata inför klassen om ett land i sydamerika, jag valde Bolivia såklart ;) Men jag vill verkligen inte prata spanska inför andra.. Kan inte prata så jätte bra, men förstår ju allt men aaa. Jag får väll bita ihop imorgon -.-

Btw, idag är det ju Morsdag ! Och jag är en sån snäll dotter..har inte gjort något alls tills mamma :o  Men att man inte köper saker betyder inte att man bryr sig mindre :) Hon vill ändå inte ha något, allt hon säger är att den bästa presenten vore ifall jag pluggade klart allting idag och var på bra humör hela dagen och ja.. Haha så därför pluggar jag för en gångs skull nu dårå :d nej men, jag har faktiskt skött skolan på sistone.
Men nu måste forsätta plugga så Chao ! :*
 
 osminkad tjej.


SKHLM

Tjeeeena bloggen :D
Tänkte passa på att skriva mitt första inlägg här, såg att emelie skrev nyligen det första ;o wihoo.
Aja, Idag har man varit med världens bästa och shoppat, tusen år sedan jag gjorde det ! haha jag är mobbad.
Haha juste, idag när vi fyra (Rumeysa,Celina,Emelie o jag) hade splittrats på oss och jag och Celina skulle åka ner för rulltrappan för att leta rätt på Emelie och Rumeysa på den nedre våningen stog det en kille (på den övrevåningen) som jag fick ögonkontakt meed. Okej inte värsta men det fick mig att flytta ner blicken ner snabbt ha. Direkt när vi kom ner sa jag skit högt till Celina, EN KILLE SOM LIKNAR HAN I THE LAST SONG FINNS DÄR UPPE !!! Asså shit, han måste hört mig -.- Men iallafall, jag och celina sprang direkt upp och leta efter honom läänge (i affärer och så också haha) Tillslut såg jag en kille med grå tröja som gick ner som jag trodde va han så vi sprang över bron och kolla ner på honom och försökte se hans ansikte, men han vände sig aldrig om så vi sprang ner och gömde oss i hörn, följde med i butiker och så eheh. Men när han tillslut vände sig om, var det inte han. Haha allt i onödan, men kul ändå ju :D

Efter det träffade vi Rumeysa och Emelie igen och då gick vi och köpte glass på donken och chilla lite ett tag :P
Sen gick vi typ runt i affärer och så igen. Vi åkte typ hem vid fyra tiden och var helt slut (iallafall jag) hade gått för mycket haha.
När jag kom hem har jag inte gjort så mycket mer än varit inne på datorn och pluggat. Har inte så mycket mer att säga nu så lägger in lite bilder från dagen :)


Jag och Romeysa.


Tröjorna jag & selle köpte ;)


Tröjan som selle köpte.

//Jasminita


RSS 2.0